Zoet: "De eerste prijs is binnen, dat is lekker"

31 juli 2016, 21:37

In zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen greep Jeroen Zoet niet alleen de Johan Cruijff Schaal met PSV, maar hield hij ook zijn doel schoon tegen Feyenoord: 0-1. Hoewel de Rotterdammers de nodige goede kansen kregen, hoefde Zoet niet de bal uit het net te vissen.

FCUpdate.nl vroeg Zoet na de winst van de Johan Cruijff Schaal in de Amsterdam ArenA of hij volledig tevreden was. "Over het resultaat wel", antwoordde de 25-jarige goalie van PSV. Met het spel was de Veendammer minder content. "We begonnen slordig aan de wedstrijd, maar de tweede fase van de eerste helft was wel beter. In de tweede helft was het weer niet goed. We liepen achteruit, waren slordig aan de bal en hebben te veel kansen weggegeven", analyseert Zoet.

"Gelukkig ging een van onze weinige kansen erin, zeker na de gemiste penalty gaf dat wel een lekker gevoel", vervolgt Zoet, die Luuk de Jong een strafschop zag missen maar Davy Pröpper vervolgens de winnende treffer zag maken. "De eerste prijs is binnen, dat is lekker", besluit Zoet met een glimlach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen