Henry boos op arbiter na CL-verlies

Ger
17 mei 2006, 23:25

Thierry Henry bekritiseerde woensdagavond na de verloren finale in Parijs (1-2) de Noorse arbiter Terje Hauge in beschaafde bewoordingen. "Het leek wel of hij een shirt van Barcelona aan had. Alles ging hun kant op", verzuchtte de Franse sterspeler van Arsenal.

Henry refereerde aan een incident in de aanloop naar de finale van de Champions League. Een Noorse grensrechter liet zich voor de plaatselijke krant fotograferen in een shirt van Barcelona. Daarop ontstond veel commotie, waarna de arme man op last van de UEFA kon thuisblijven.

Henry was na de verloren Champions League-finale vooral teleurgesteld. "Ik moest over het hele veld schoppen incasseren. Misschien zal ik voor de volgende keer leren hoe ik een fopduik kan maken. Ik verwacht dat een scheidsrechter zijn werk doet, maar ik denk niet dat hij dat vanavond gedaan heeft", aldus de Fransman tegenover Sky Sports

"Toch hebben we niet door de arbitrage hier verloren. Een voorsprong mag je in een finale nooit meer weggeven, zelfs niet met tien man. Ik heb in deze wedstrijd weinig van Ronaldinho of Eto'o gezien. Henrik Larsson maakte het verschil als invaller. Hij was voor mij de man van de wedstrijd met twee beslissende assists."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen