Veel speeltijd voor Ramselaar: "Niet aan getwijfeld"

14 oktober 2016, 09:55

Hij leek aanvankelijk rustig gebracht te gaan worden bij PSV, maar Bart Ramselaar heeft al aardig wat speeltijd gekregen bij de Eindhovense topclub. De 20-jarige middenvelder, afgelopen zomer overgenomen van FC Utrecht, kwam in totaal al 269 minuten in actie voor de regerend landskampioen. Daar kijkt hij niet raar van op.

"Ik heb er niet aan getwijfeld dat ik al behoorlijk veel zou spelen", zegt Ramselaar in het Eindhovens Dagblad over zijn speeltijd. Eerder deze week kwam naar buiten dat PSV 4,75 miljoen euro voor hem aan Utrecht betaald heeft en dat dit bedrag kan oplopen tot 7,5 miljoen euro. "Ik ben blij dat FC Utrecht een goed bedrag voor me heeft gekregen, want dat verdient de club", stelt Ramselaar.

De middenvelder kijkt met een goed gevoel terug naar Utrecht, waar hij een goede band had met de trainer. "Erik ten Hag is een trainer die me veel heeft bijgebracht en merkbaar vertrouwen in me had. Hij eist honderd procent focus op voetbal en dan praat je over doen en laten. Prima. Ik ben van nature al een vrij rustige jongen en heb daar nooit problemen mee gehad. Na een mindere wedstrijd lag je er ook niet meteen uit. Ik heb vorig seizoen op een wedstrijd na alles gespeeld en gestreden in een bekerfinale en voor Europees voetbal. Dat ging dan wel mis aan het einde, maar de ervaring heb ik mooi meegepakt", aldus Ramselaar.

PSV speelt komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, woensdag gaat het op bezoek bij Bayern München. In deze duels lijkt Ramselaar door de blessures bij PSV weer voldoende speeltijd kunnen maken. "Ik voel dat de fans vertrouwen in me hebben en hoor dat ze mijn naam scanderen. Daar voel ik me heerlijk bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen