Streppel wil aanvallen in De Kuip: "Toeval uitsluiten"

28 oktober 2016, 17:32

Jurgen Streppel hoopt dat zijn ploeg het koploper Feyenoord in De Kuip flink lastig kan maken. De trainer wil zondag een scherp en aanvallend sc Heerenveen zien en lang mee kunnen doen om de winst. "Winnen is belangrijk, maar de manier waarop ook."

Tegen PSV werd ook al een punt gepakt en Streppel verwacht dat Heerenveen tot nog meer in staat moet zijn. "We willen uit en thuis aanvallen. Tegen PSV lukte dat niet, het resultaat was goed, maar de manier waarop waren we niet tevreden over", aldus de trainer, die zijn plan al duidelijk heeft. "Zonder plan kun je best eens een wedstrijd winnen, maar dat is wat wij nou net niet willen. Wij willen het toeval uitsluiten. Winnen is belangrijk, maar de manier waarop ook."

Pelle van Amersfoort is sowieso niet van de partij zondag. De middenvelder werd onlangs geopereerd aan een blindedarmontsteking. "Je speelt nooit 34 wedstrijden in dezelfde samenstelling. Het is vervelend, zeker voor Pelle, maar het biedt weer perspectief voor anderen", blijft Streppel optimistisch. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen