Zidane steunt 'unieke' Ronaldo: "Hij is een fenomeen"

29 oktober 2016, 13:30

Cristiano Ronaldo kent, kijkend naar de statistieken, zijn slechtste seizoensstart ooit bij Real Madrid. Eind oktober staat de doelpuntenteller in alle competities pas op vier doelpunten. Trainer Zinedine Zidane is desondanks bijzonder complimenteus over de Portugese superster.

"Hij presteert al jaren op hetzelfde niveau", zegt Zidane over de aanvaller, die afgelopen week zelfs werd uitgefloten in eigen stadion. "Hij legt de lat zeer hoog voor zichzelf en werkt keihard. Het is absoluut niet zo dat hij een hekel heeft aan zijn teamgenoten, hij beseft dat hij niet zonder ze kan. Dat hij graag wil scoren, lijkt me niet meer dan normaal", reageert de Fransman over de kritiek die Ronaldo kreeg vanwege het ingetogen juichen van goals die door ploeggenoten worden gemaakt.

Zidane vindt Ronaldo, die sinds 2009 in Madrid speelt, een zeer bijzondere speler. "Hij is uniek in wat hij doet. Zijn niveau is zo hoog, dat de buitenwacht meteen zeurt als hij een keer niet scoort. Daar moet hij mee leven, want dat hoort erbij als je een fenomeen bent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen