Bosz over El Ghazi: "Hij reageerde daar niet goed op"

29 oktober 2016, 21:18

Peter Bosz stuurde Anwar El Ghazi vrijdag van de training nadat hij niet goed reageerde op de mededeling dat hij niet bij de selectie zou zitten voor het duel van Ajax met Excelsior. Maandag staat een gesprek gepland tussen de aanvaller en de trainer.

"Ik vond dat hij al voor de training moest weten of hij wel of niet bij de selectie zou zitten. Daar reageerde hij tijdens de training niet goed op, daarom stuurde ik hem weg", legt Bosz uit tegenover FOX Sports. De trainer stelt dat zijn beslissing niet compleet uit de lucht kwam vallen. "Ik meet iedere week de trainingen en wedstrijden. Dat is een continu proces."

Niet alleen voor El Ghazi is het seizoen teleurtellend begonnen, maar ook jongens als Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Riechedly Bazoer moeten genoegen nemen met een reserverol. Bosz probeert zo goed als mogelijk iedereen tevreden te houden. "Ik wil sowieso eerlijk zijn over wat ik zie. Vervolgens probeer ik uit te leggen waarom ik iets doe. Het is absoluut moeilijk om de spelers teleur te stellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen