Bale blij met nieuw contract: "Beste club ter wereld"

31 oktober 2016, 16:04

Gareth Bale blijft voorlopig verbonden aan Real Madrid. De aanvaller bereikte afgelopen weekend een akkoord met de club en heeft vandaag (maandag) daadwerkelijk zijn krabbel gezet onder een nieuw zesjarig contract. De Welshmen is dolgelukkig in de Spaanse hoofdstad, zo laat hij optekenen op de clubsite.

Bale hoefde niet lang na te denken toen Real liet weten zijn contract te willen verlengen. "Real Madrid is de beste club ter wereld", zegt de buitenspeler, die door zijn nieuwe verbintenis naar verluidt de bestbetaalde speler ter wereld is. "Ik ben dolgelukkig. Het is een droom dat ik hier nog langer kan blijven. Ik zal alles blijven gegeven voor Real Madrid en heb er vertrouwen in dat we nog veel prijzen kunnen winnen."

De aanvaller speelt sinds 2013 bij Real, dat hem destijds voor een recordbedrag overnam. "Ik heb de juiste beslissing genomen door hier bij te tekenen. Als je de kans krijgt om voor deze club te spelen, dan wil je er alles aan doen om te slagen. Deze club wil prijzen winnen en is van een enorm niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen