Ancelotti na verlies: "Hebben Rostov niet onderschat"

23 november 2016, 21:34

PSV hoopte woensdagavond dat Bayern München zijn concurrent FC Rostov 'even' zou verslaan, maar het tegendeel bleek waar. De Russische club boekte tegen de Duitse topclub verrassend genoeg zijn eerste Champions League-overwinning ooit. Coach Carlo Ancelotti baalt stevig van de 3-2 nederlaag.

Voor Bayern is het pakken van de groepswinst door het verlies in Rostov aan de Don schier onmogelijk geworden. Als Atlético Madrid van PSV wint, dan is het al gelopen koers. "We hebben te veel fouten gemaakt. We hebben het op dit moment even moeilijk", zegt Ancelotti, die afgelopen zaterdag met Bayern met 1-0 bij Borussia Dortmund verloor en daarvoor ook niet kon winnen van 1899 Hoffenheim (1-1). "We speelden niet goed, daarom hebben we van Rostov verloren. Niet omdat we ze onderschat hebben", beklemtoont Ancelotti.

Aanvoerder Philipp Lahm vindt het resultaat Bayern-onwaardig. "We moeten dit soort wedstrijd gewoon winnen, klaar", aldus de routinier. "We hebben echter te veel fouten gemaakt en hebben de doelpunten te makkelijk weggegeven. Er stond bij ons genoeg kwaliteit op het veld. Het rouleren is geen excuus", vindt Lahm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen