Utrecht wil 'klinkende munt', onrustige week bij ADO

2 december 2016, 17:59

De voetbalzondag begint om 12.30 uur met een beladen wedstrijd, als ADO Den Haag in het eigen Kyocera Stadion bezoek krijgt van FC Utrecht. De thuisclub is met veertien punten uit veertien wedstrijden de nummer vijftien van het klassement. De tegenstander uit de Domstad heeft vier punten meer en bezet daarmee de zevende positie.

Ten Hag: "Kunnen ons meten met topploegen"

FC Utrecht speelde de afgelopen wedstrijden gelijk tegen FC Twente en Feyenoord. Tegen de koploper stond de voormalig bekerhouder met 3-1 voor, maar in de extra tijd scoorde de tegenstander twee keer (3-3). "Vooraf zou je zeggen: twee punten, oké. Maar als je ziet wat er allemaal gebeurd is in de wedstrijden tegen FC Twente en Feyenoord, en dat is behóórlijk wat, dan ben je met die uitkomst niet tevreden. Maar wél over de geleverde kwaliteit." Naast de al langer geblesseerden Edson Braafheid, Jeff Hardeveld en Sean Klaiber kan Ten Hag niet beschikken over keeper Robbin Ruiter. Hij wordt vervangen door David Jensen.

Petrovic: "Voorkomen dat dit gaat 'leven' in groep"

Gemakkelijk gaat dat niet worden, weet Petrovic. "Niet alleen voor ons, maar voor elke tegenstander. Ze spelen een 'vreemd' systeem. Een soort van 4-4-2 met een ruit. Daarop moeten we ons voorbereiden, zodat we zondag niet verrast worden. Ze zijn fysiek sterk en hebben voorin twee heel goede spitsen. Van achteruit bouwen ze met drie man op. Utrecht heeft ook veel loopvermogen op de flanken. Ook staan de verdedigend heel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen