Inter na slap begin kansloos onderuit bij Napoli

2 december 2016, 22:51   Bijgewerkt: 3 december 2016, 00:45

Internazionale tankte afgelopen maandag vertrouwen door, na een sterk begin, Fiorentina met 4-2 te verslaan. De ploeg van coach Stefano Pioli, de opvolger van de ontslagen Frank de Boer, heeft die lijn echter geen passend vervolg kunnen geven. Inter verloor vrijdag de uitwedstrijd tegen concurrent Napoli, na een slap begin, kansloos met 3-0.

Zo sterk als Inter maandag begon toen Fiorentina, toen het binnen negentien minuten al met 3-0 voor stond, zo slap was het tegen Napoli. De thuisclub genoot in het eigen Stadio San Paolo binnen vijf minuten al een 2-0 voorsprong. Piotr Zielinski opende in de tweede minuut de score met een laag schot, nadat José Callejon de bal met het hoofd had terug gelegd. Na een steekpass van de doelpuntmaker tekende Marek Hamsik enkele minuten later met een schot door de benen van Inter-keeper Samir Handanovic voor de tweede Napolitaanse treffer.

Daarmee was de wedstrijd al snel beslist. Inter kreeg daarna nog wel mogelijkheden, maar de comfortabele voorsprong van Napoli kwam geen moment in gevaar. Zes minuten na de pauze legde Lorenzo Insigne de eindscore zelfs nog vast op 3-0. De vleugelaanvaller scoorde na een corner.

Door de winst komt Napoli op 28 punten, waarmee het zich naast Lazio en Atalanta Bergamo op de vierde plaats in de Serie A nestelt. Die teams komen later dit weekend nog wel in actie. Atalanta gaat zaterdag op bezoek bij koploper Juventus, Lazio speelt een dag later de derby tegen AS Roma. Inter staat met 21 punten op de achtste plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen