Ramos weer goudhaantje: "Je blijft tot einde knokken"

11 december 2016, 10:23

Zonder de geblesseerde Gareth Bale en de gespaarden Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Luka Modric had Real Madrid het zaterdag moeilijk in de thuiswedstrijd tegen Deportivo la Coruna. De ploeg van coach Zinedine Zidane leek in het Estadio Santiago Bernabeu puntenverlies te gaan lijden, maar won door een laat doelpunt van Sergio Ramos toch (3-2).

Het was de tweede week op rij dat Ramos in de extra tijd belangrijk was voor Real. De verdediger bezorgde de Champions League-houder afgelopen speelronde op de valreep al een punt in El Clásico tegen FC Barcelona (1-1). "Met vertrouwen, enthousiasme en toewijding blijft je er tot de laatste seconde voor knokken. Dan komen dingen jouw kant op", reageerde Ramos na afloop.

"We weten dat we tot grootse dingen in staat zijn, zoals we tegen Deportivo hebben laten zien", vulde Zidane aan. Real bleef tegen de kustbewoners voor de 35ste keer op rij ongeslagen en verbeterde daarmee het clubrecord dat aan het einde van de jaren tachtig werd neergezet onder leiding van Leo Beenhakker. "Een reeks van 35 duels zonder nederlaag geeft je kracht. Op een dag zullen we verliezen, maar het goede aan deze ploeg is dat het er altijd in blijft geloven."

Real neemt volgende week deel aan het WK voor clubs in Japan. Het speelt donderdag in de halve finale tegen het Mexicaanse América, de eindstrijd staat gepland voor de zondag daarop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen