Alleen geluiden rond Rusnák zijn concreet bij Groningen

3 januari 2017, 15:14

Als enige club in de Eredivisie gaat FC Groningen deze winter niet op trainingskamp. Op het eigen trainingscomplex is de huidige nummer tien van de Eredivisie zich aan het voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ondertussen worden diverse spelers van de club uit het noorden genoemd in het geruchtencircuit. Bij één speler is het echter maar concreet, geeft algemeen directeur Hans Nijland aan.

"Via de media vernemen wij dat veel namen van onze spelers in verband worden gebracht met een mogelijke tussentijdse verhuizing naar een nieuwe club. Wij kunnen niet zoveel met al die geluiden. Op dit moment is er maar één mogelijke transfer concreet en dat is die van Albert Rusnák", zegt Nijland in een update op de clubwebsite. "Wij hebben met Real Salt Lake een akkoord bereikt over de overgang van Rusnak naar de Amerikaanse MLS. Of het ook daadwerkelijk tot een transfer komt, ligt nu aan de speler en zijn management. Wij wachten af hoe dit zich de komende dagen verder gaat ontwikkelen", stelt de bestuurder van de plaatselijke FC.

"Mocht de overgang van Rusnak naar Salt Lake City worden afgerond, dan zullen wij geen vervanger voor hem aantrekken", maakt Nijland duidelijk. "Samen met de technische staf hebben wij namelijk de overtuiging dat we zijn vertrek binnen de huidige selectie kunnen opvangen. Maar het is nog lang geen 31 januari en tot die tijd kan er nog van alles gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen