Bosz denkt dat er elders wel Ajacieden op de radar staan

8 januari 2017, 16:49

Waar Ajax in deze winterse transferperiode nog op zoek is naar een vleugelaanvaller en eventueel een spits en een back, is het ook nog mogelijk dat er spelers vanuit Amsterdam naar een andere club verkassen. Coach Peter Bosz denkt wel dat er her en der Ajacieden op het verlanglijstje staan. Hij nam deze winter al afscheid van Nemanja Gudelj en Riechedly Bazoer.

"Er kunnen in januari nog dingen gebeuren. Dat is het lot van een club en een trainer. En ik denk dat spelers van Ajax altijd op de radar van grote clubs staan", zo citeert Telesport de coach van Ajax. "Maar gelukkig hebben wij daar ook wel een en ander in te zeggen. Als je een speler niet wilt laten gaan, gaat er niemand weg. En op bepaalde posities doen jongens het zo goed dat je liever niet wil dat ze een transfer maken", aldus Bosz. Met name Anwar El Ghazi wordt in verband gebracht met andere clubs, met name de twee grote clubs uit Rome.

Eerder deze week gaf Bosz al aan dat de Amsterdammers zelf een nieuwe vleugelaanvaller willen halen, maar dat deze wel pure kwaliteit moet toevoegen.

Lees ook: Eredivisie: wat valt er nog te verwachten op de transfermarkt?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen