Koeman laat Cleverley gaan, 'Juve' koopt verdediger

12 januari 2017 – Ronald Koeman laat Tom Cleverley tijdelijk vertrekken bij Everton. De 27-jarige Engelse middenvelder maakt voor de tweede seizoenshelft op huurbasis de overstap naar Watford FC, zo hebben beide clubs donderdag bekendgemaakt.

Koeman laat Cleverley gaan, 'Juve' koopt verdediger

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Cleverley kwam in de zomer van 2015 transfervrij van Manchester United naar Everton, maar Koeman doet deze jaargang amper een beroep op hem. De middenvelder speelde sinds 5 november nog maar twee wedstrijden in de Premier League. In het seizoen 2009/2010 was Cleverley ook al actief voor Watford, dat destijds nog uitkwam op het tweede voetbalniveau van Engeland. Hij werd dat seizoen verkozen tot beste speler van de club.

Juventus koopt verdediger van Atalanta

Ook vanuit Italië is er transfernieuws: Juventus neemt verdediger Mattia Caldara over van Atalanta Bergamo. De Serie A-kampioen betaalt 15 miljoen euro voor de 22-jarige Italiaan, maar dat bedrag kan als gevolg van verschillende bonussen nog met 6 miljoen euro oplopen. Jeugdinternational Caldara, opgeleid door Atalanta, heeft tot medio 2021 getekend bij Juventus. Tot de zomer van 2018 blijft hij op huurbasis uitkomen voor Atalanta. Als hij in die periode bepaalde targets haalt, dan ontvangt hij een bonus die kan oplopen tot 4 miljoen euro.

Reacties

Premier League

gerelateerd