Go Ahead tegen AZ gaat door: "Maar houden slag om de arm"

13 januari 2017, 13:01   Bijgewerkt: 13 januari 2017, 13:20

Zoals het nu lijkt gaat de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en AZ van vanavond (vrijdag) gewoon door. Op het besneeuwde veld in Deventer is vanmiddag een keuring gedaan, die heeft aangetoond dat het veld goed genoeg is om te spelen. Later op de middag zal er door arbiter Danny Makkelie nog een extra test worden gedaan.

De keuring werd om 12.30 uur verricht door Eric Braamhaar. "Makkelie komt hier rond half vijf om eventuele nieuwe situatie te beoordelen. Veld zoals nu is veilig voor spelers", was zijn reactie. Go Ahead meldt zelf dat er nog meer sneeuw op komst is, waardoor de wedstrijd alsnog in gevaar kan komen. "Er kan gespeeld worden, maar we houden een slag om de arm."

"De toplaag is behoorlijk nat en het dooit nu. Als je sneeuw gaat schuiven wordt het zo smerig dat je geen veld meer overhoudt", zei terreinman Ron Roerink vanochtend al tegen RTV Oost. "Het zal ook niet fijn voetballen zijn, maar door te spelen kun je voor de komende drie maanden een groot probleem met de conditie van het veld hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen