Bosz: "Derde plek geeft potentie Legia Warschau wel aan"

15 februari 2017, 20:19

Legia Warschau hervatte het seizoen afgelopen weekend pas officieel met een competitiewedstrijd tegen Arka Gdynia (0-1 winst). Ondanks dat de Polen misschien nog wat ritme missen is Peter Bosz op zijn hoede voor de opponent.

"Het is een goede tegenstander. Ze nemen uiteraard ervaring uit de Champions League mee. Ze eindigden in een heel zware poule - met Real Madrid en Borussia Dortmund - voor Sporting Lissabon. Die derde plek geeft hun potentie wel aan", vertelt de Ajax-trainer op de persconferentie.

Van een speler van Legia kent Bosz de potentie heel goed. Bij Vitesse maakte hij Valeri Qazaishvili een tijdje mee. "Ik deel met Valeri een warme band. Hij is een goed mens en een goede voetballer. Ik heb goed met hem samengewerkt bij Vitesse."

Het lijkt er verder op dat Bosz, in tegenstelling tot de duels tegen Panathinaikos en Standard Luik, weer voor de sterkste formatie zal kiezen. "Als je door bent, is er de mogelijkheid om andere spelers een kans te geven. Maar nu kan je er na twee wedstrijden ook uitliggen. Dan benader je zo'n wedstrijd toch anders. Ik hoop dat we morgen vooral als team een goede prestatie neerzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen