Mertens baalt maar heeft nog vertrouwen voor return

16 februari 2017, 07:58

Dries Mertens baalt van de nederlaag van zijn club Napoli op bezoek bij Real Madrid in de heenronde van de achtste finales van de Champions League, maar heeft nog wel vertrouwen voor de return. De Italianen gingen woensdag in de Spaanse hoofdstad ondanks een vroege voorsprong met 3-1 onderuit. De tweede ontmoeting is over drie weken in Napels.

"Ik heb hier geen goed gevoel bij", citeert Sporza Mertens. "Je komt met 0-1 voor, maar als je dan nog met 3-1 verliest, is dat zwaar, ook al weet je dat Real Madrid een geweldige ploeg is. Zij laten je fouten maken en bepaalde passes geven, waardoor je in de problemen komt. Dat is hun kracht. Maar ik denk dat wij misschien iets meer hadden kunnen pakken."

Mertens kreeg zelf nog een mooie kans op de 3-2, maar schoot over. "Het was een goede bal van Callejon, die hem goed achteruit legde. Op zich raakte ik de bal niet slecht, maar hij ging iets te hoog. Of we dit nog kunnen goedmaken? Zeker", stelt de voormalig eredivisiespeler. "We hebben hier laten zien dat we kunnen voetballen. In Madrid is het altijd moeilijk, thuis kunnen we nog iets meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen