Room keert terug onder de lat voor duel met Sparta

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 maart 2017 – Vitesse kan tijdens de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam weer beschikken over Eloy Room. Dat laat Henk Fraser weten op de website van de club uit Arnhem. Maikel van der Werff en Adnane Tighadouini zijn de enige afwezigen voor de ontmoeting van vrijdag.

Room keert terug onder de lat voor duel met Sparta

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Room kampte met een liesblessure en moest daarom het duel met PEC Zwolle aan zich voorbij laten gaan. De Arnhemmers verloren met 3-1 en doelman Michael Tørnes maakte geen bijzonder sterke indruk. "Room kan weer spelen, dus dat is prettig", aldus Fraser, die ook Navarone Foor zien terugkeren. Hij verliet dinsdag voortijdig de training, maar kan inmiddels weer volledig meedoen.

Fraser is op zijn hoede voor Sparta, dat afgelopen weekend met 1-0 won van koploper Feyenoord. "Als je wint, maar ook als je verliest, moet je altijd bij jezelf te raden gaan. Bij Sparta stond afgelopen weekend een team dat hard voor elkaar werkte en ook nog eens initiatief toonde aan de bal. Daar moeten we alert op zijn", aldus de trainer. Vitesse hoopt zich te revancheren voor de nederlaag tegen PEC. "Ik vind dat wij meer initiatief moeten tonen. We moeten durven te voetballen. Het is volledig aan ons om dat te laten zien."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd