Heerenveen maakt fans blij: Veerman blijft tot medio 2019

17 maart 2017, 13:36

De toekomst van Henk Veerman bij sc Heerenveen was de afgelopen tijd wat onzeker, maar de Friese club heeft een zet gedaan waar menig supporter blij van zal worden. Het heeft de optie in het contract van de boomlange spits gelicht, waardoor de populaire speler tot medio 2019 aan boord blijft in het Abe Lenstra Stadion.

Omdat Heerenveen de optie in het contract van Veerman geactiveerd heeft, staat de spits twee seizoenen langer onder contract in Friesland. Zijn contract bij de subtopper van de Eredivisie zou komende zomer aflopen, als de optie niet gelicht werd. Veerman maakte in februari 2015 de overstap van FC Volendam naar Heerenveen, waarvoor hij veertig doelpunten aantekende in 110 duels. Toch heeft hij een behoorlijk moyenne, aangezien hij zich vaak moet schikken in een rol als 'supersub'.

"We zijn blij dat Henk ook de komende twee seizoenen bij ons speelt. Hij heeft zijn waarde bewezen en we hebben er vertrouwen in dat hij dat ook in de toekomst gaat doen", reageert technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen