Ook Dost en Strootman ontbreken op trainingsveld

21 maart 2017, 13:21

Oranje stond dinsdag met 21 spelers op het veld van Quick Boys voor de training in aanloop naar de interlands tegen Bulgarije (zaterdag, WK-kwalificatie) en Italië (volgende week dinsdag, oefen). Bas Dost en Kevin Strootman waren er niet bij.

De goalgetter van Sporting Clube de Portugal had de crematie van zijn opa, de middenvelder van AS Roma werkte een individueel programma af. Strootman zat in de sportschool op een hometrainer, wat hij sinds zijn zware knieblessure altijd doet twee dagen nadat hij een wedstrijd heeft gespeeld.

Jeremain Lens en Arjen Robben ontbraken ook, maar van hen werd maandag al bekend dat ze later zouden aansluiten. De speler van Bayern München meldt zich dinsdagmiddag in Noordwijk. De aanvaller van Fenerbahçe sluit woensdag aan, hij is in Suriname vanwege het overlijden van zijn vader.

Daley Blind trainde dinsdag wel mee. De speler van Manchester United liep donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen FC Rostov een hoofdblessure op, maar die vormt geen belemmering meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen