RKC verlengt contract trainer Van den Berg met een jaar

22 maart 2017, 16:01

RKC Waalwijk heeft het contract van trainer Peter van den Berg met een jaar verlengd. Dat meldt de club woensdagmiddag via de officiële kanalen. Hij was in het bezit van een aflopende verbintenis bij de club uit de Jupiler League.

Van den Berg is sinds februari 2015 in dienst bij RKC Waalwijk. Door zijn nieuwe contract begint hij volgend seizoen aan zijn vierde jaar als trainer van de club. "Ik ben trots op wat de club de afgelopen jaren heeft gerealiseerd en op het feit dat ik hier samen met mijn staf een bijdrage aan heb mogen leveren. Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar hier en ik ben dan ook blij dat ik volgend seizoen samen met de club verder kan bouwen aan de toekomst van RKC", aldus de trainer op de website van de Waalwijkers.

Beide partijen spraken al eerder uit met elkaar verder te willen. Algemeen directeur Remco Oversier is dan ook blij dat de onderhandelingen geslaagd zijn. "De afgelopen seizoenen heeft hij samen met ons de weg omhoog weer ingeslagen en het is dan ook niet meer dan logisch dat dit beleid een gepast vervolg krijgt. Onze gezamenlijke ambities reiken nog steeds verder dan de huidige positie op de ranglijst en middels deze verlenging onderstrepen we de wens om samen verder te groeien", verklaart hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen