Wenger: "Werden verrast door de start van Manchester City"

2 april 2017, 19:59

Arsenal werd zondag in het begin van de thuiswedstrijd tegen Manchester City overlopen en kwam in die fase ook op achterstand. Uiteindelijk wist de ploeg van manager Arsene Wenger zich nog wel terug te knokken tot een gelijkspel. Het werd 2-2 in het Emirates Stadium in Londen.

"We werden verrast door de start van Manchester City", aldus Wenger bij de BBC. "Ik was al bang dat we op de handrem zouden starten, gezien de druk waar we onder staan. Door die druk speelden we niet op ons best, maar we hebben wel mentale veerkracht getoond. Met het gelijkspel schieten beide teams niet heel veel op, maar het is een punt en het zal ons helpen."

Arsenal staat zesde in de Premier League, met zeven punten achterstand op nummer vier Manchester City. De vierde plaats is minimaal nodig voor Champions League-voetbal in het komende seizoen. Arsenal heeft nog wel een wedstrijd tegoed. "We hadden minimaal een gelijkspel nodig. Mentaal gezien was het belangrijk om niet te verliezen", stelt Wenger.

Ook voor de wedstrijd protesteerde een deel van de Arsenal-aanhang tegen een langer verblijf van Wenger bij de club. "Ik ben een professional en heb in het verleden veel loyaliteit laten zien, ik hou van deze club. Ik weet niet hoe lang ik hier nog zal blijven, maar het is rustig in mijn hoofd. Dat is het voornaamste. Ik neem snel een beslissing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen