Bosz vindt dat Ajax thuis van Lyon moet kunnen winnen

3 mei 2017, 18:42

Peter Bosz beseft dat Ajax met Olympique Lyon een zware tegenstander heeft getroffen in de halve finale van de Europa League. Toch houdt de trainer vertrouwen in de speelstijl waarmee hij tot nu toe zoveel succes boekte in het toernooi. Hij denkt dat Ajax in de Johan Cruijff ArenA in staat moet zijn om te kunnen winnen.

Van veel zenuwen is er vooraf geen sprake bij Bosz. "Ik heb alles gedaan wat ik kon doen en nu is het afwachten. We hebben onze tegenstander goed geanalyseerd en de jongens daarop voorbereid. Tonny Bruins Slot had hun opstelling goed voorspeld.", vertelt de trainer voor de aftrap aan RTL7. Dat betekent echter niet dat Ajax zich daaraan aanpast. "We moeten altijd van eigen kracht uitgaan. Ook nu zullen we ons eigen spel gaan spelen en Lyon daarmee proberen pijn te doen."

En dat betekent dat Ajax vanaf het begin wil gaan aanvallen en druk zetten. "Natuurlijk hebben zij de kwaliteiten om daar onderuit te voetballen. Dat moeten wij zien te voorkomen", aldus Bosz, die een gelijkspel geen goede uitgangspositie zou vinden. "Thuis moeten wij gewoon kunnen winnen. Nu zeg ik dat ik 1-0 een goede uitgangspositie zou vinden, maar we zien wel hoe de wedstrijd loopt. Misschien wil je dan wel meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen