"Winnaar Engeland-Nederland wint waarschijnlijk het EK"

31 juli 2017, 09:08   Bijgewerkt: 31 juli 2017, 09:24

Dankzij een 1-0 overwinning op Frankrijk maakt Engeland, de nummer vijf van de wereldranglijst van de FIFA, zich op voor de halve finale tegen Nederland. Deze wordt donderdagavond gespeeld in een uitverkochte Grolsch Veste in Enschede. Engeland maakt haar borst nat, maar heeft vertrouwen.

In het Engelse kamp kijkt men na de zege op Frankrijk uit naar het treffen met de Oranje Leeuwinnen. "De winnaar van dat duel gaat waarschijnlijk ook het toernooi winnen", voorspelt Lucy Bronze, verdedigster van Engeland, in gesprek met de [a,http://nos.nl/artikel/2185802-engeland-eist-favorietenrol-op-tegen-oranje.html,_blank,NOS]. "We hebben allebei alles nog gewonnen. Ze doen het heel goed en hebben als gastland de steun van het thuispubliek", zegt Bronze, die Duitsland verrassend uitgeschakeld zag worden. "Wij zijn nu waarschijnlijk de favoriet. Als ik kijk naar de teams die nog over zijn, die hebben we allemaal in de laatste acht maanden verslagen."

Jodie Taylor, in de kwartfinale tegen Frankrijk goed voor de beslissende 1-0, heeft vertrouwen in EK-winst. "We doen het tot nu toe heel goed en denken dat we het kunnen afmaken", aldus de nummer negen van de Lionesses, die tot dusver de topscorer is van het EK. "Nederland is een goede ploeg. Ik ken veel speelsters uit de Engelse competitie. Het wordt weer een zware wedstrijd, net als tegen Frankrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen