Bacuna krijgt na eerste goal complimenten van Stam

23 augustus 2017 – Leandro Bacuna opende dinsdagavond zijn doelpuntenrekening bij Reading FC. Met een fraaie afstandspegel bepaalde hij de stand in het League Cup-duel met Millwall op 1-0. Uiteindelijk werd er na verlenging met 3-1 gewonnen en deelde manager Jaap Stam na afloop een compliment uit aan Bacuna.

Bacuna krijgt na eerste goal complimenten van Stam

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Na zijn optredens tegen Aston Villa (2-1 winst) en Preston North End (1-0 verlies) maakte Bacuna op mooie wijze zijn eerste doelpunt. Dat doet Stam deugd. "Leandro is het type speler dat zowel defensief als aanvallende een rol kan bekleden. Hij heeft veel drive aan de bal. Dat zag je ook bij zijn doelpunt. Met een goed schot verraste hij de keeper. Dat soort kwaliteiten heeft hij en dat is heel goed om te zien dat hij ze ook gebruikt", zegt Stam op de clubwebsite.

De Nederlandse manager is verder tevreden met de League Cup-overwinning op Millwall. "We hoopten eigenlijk in de reguliere speeltijd te winnen, maar gelukkig hebben we nog twee keer kunnen scoren in de verlenging. Zo is het toch een mooi resultaat. Ik ben wel tevreden over de focus in het team. Het is altijd leuk om te kijken wie we nu tegenkomen in de volgende ronde."

Het doelpunt van Bacuna:

Reacties

Eredivisie

gerelateerd