Elbers raakt geblesseerd op kunstgras: "Lichaam schoot door"

26 augustus 2017, 23:54

Op het kunstgras van Heracles Almelo moest Excelsior-aanvaller Stanley Elbers zich al in de eerste helft laten vervangen. Hij bleef met zijn voet haken in het veld. Of dat de schuld is van het nepgras of van een onnatuurlijke beweging, laat hij in het midden. Ondertussen lonkt ook een transfer voor hem.

"Mijn lichaam schoot door, waardoor mijn knie naar binnensloeg", haalt Elbers het moment in gesprek met FOX Sports terug. "Ik voelde veel pijn, maar wilde het nog proberen. Ik had al gauw door dat het niet ging." Was dit de schuld van het kunstgras? "Dat kan ik niet zeggen. Sowieso rolde de bal niet echt op het veld. Die gleed meer."

Elbers wordt ook bekeken door andere clubs. PEC Zwolle, Montpellier en Greuther Fürth zouden voor hem op de tribune zitten. "Ik blijf er rustig onder. Mijn zaakwaarnemer regelt die dingen. Hij weet wat ik wil. Ik wil zeker een volgende stap zetten, maar moet mij daar wel goed bij voelen en op dit moment voel ik mij goed bij Excelsior. Ik wil graag een mooi avontuur aangaan, ik sta open voor het buitenland. In Nederland blijf ik het liefst bij Excelsior."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen