Nijland: "Er moet wel een exceptioneel bod op Padt komen"

29 augustus 2017, 22:55

De transfermarkt is nog iets meer dan 48 uur open en veel clubs proberen nog de laatste versterkingen binnen te halen. Voor FC Groningen is dat niet het geval. De club hoeft niemand meer te halen en hoopt vooral niet dat er nog een hoog bod komt op doelman Sergio Padt.

"Ik kan niet zeggen dat hij sowieso blijft, maar er moet dan wel een exceptioneel hoog bod binnenkomen", vertelt algemeen directeur Hans Nijland aan RTV Noord. "Ik kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat er niets meer gaat gebeuren, maar ik ben voor 95% zeker dat de selectie zo blijft. Mocht de selectie zo blijven, dan hebben we echt een betere selectie dan vorig seizoen."

Dat merkt de club dit seizoen ook wel in de salarislasten. "We zitten nu ietwat over ons salarisbugdet maar absoluut niet verontrustend. En daarnaast is er in de januari nog een nieuwe transferperiode", erkent Nijland. De Groningers zullen daarom ongetwijfeld hopen op een megatransfer aan Virgil van Dijk waarvoor het een opleidingsvergoeding zal ontvangen. Eerder profiteerde het al mee van de overstap van Leandro Bacuna van Aston Villa naar Reading.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen