Duitsland lijkt klaar voor het WK

2 juni 2006, 20:52

Gastland Duitsland lijkt, exact een week voor haar eerste wedstrijd, klaar voor het WK. De ploeg van bondscoach Jürgen Klinsmann rekende vrijdag overtuigend af met Colombia: 3-0. Bastian Schweinsteiger was met een doelpunt en een assist de grote man aan de kant van de Duitsers, terwijl ook Michael Ballack als defensieve middenvelder een sterke wedstrijd speelde.

Klinsmann had er tegen Colombia voor gekozen om Ballack een meer controlerende rol te geven. De middenvelder speelde de laatste weken vooral als offensieve middenvelder, maar tegen Colombia stond hij samen met Torsten Frings pal voor de Duitse defensie. Deze positie kent Ballack nog uit zijn periode bij Leverkusen en hij leek zich er direct thuis te voelen. De toekomstige middenvelder van Chelsea speelde een beresterke wedstrijd en bekroonde zijn optreden door na twintig minuten een vrije trap van Schwensteiger binnen te koppen. 

Schweinsteiger

Schweinsteiger

Precies een week voor het WK droomde het Duitse publiek in Mönchengladbach na het laatste fluitsignaal al hardop over de WK-finale in Berlijn. Hoewel het natuurlijk nog lang niet zo ver is, lijkt Duitsland net op tijd in vorm te zijn. Het spel tegen Colombia geeft de Duitse burger in ieder geval weer moed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen