Goed en slecht nieuws voor Sinisterra: blessure na finale

27 mei 2022, 20:23

Voor Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra (22) is het seizoen in mineur geëindigd. De buitenspeler heeft namelijk klachten overgehouden aan de verloren Conference League-finale tegen AS Roma, waardoor hij de aanstaande interlandperiode met Colombia aan zich voorbij moet laten gaan.

Dat meldt Feyenoord vrijdag op het clubkanaal. De nationale ploeg van Colombia speelt een oefeninterland tegen Saoedi-Arabië, maar Sinisterra zal daar in elk geval niet bij zijn. Waar hij precies mee kampt, is niet gecommuniceerd. In de finale in Tirana deed de aanvaller nog wel negentig minuten mee tegen AS Roma. 

Sinisterra speelde tot dusver vijf interlands met de nationale ploeg van Colombia, waarvoor hij nog geen goals of assists noteerde. De Zuid-Amerikaanse ploeg kwalificeerde zich niet voor het WK 2022 in Qatar, waardoor de aanvaller sowieso niet in actie zal komen op dat toernooi.

Lees ook: Feyenoord overspoelt 'Team van het Jaar' in Conference League

Sinisterra talent en mogelijk mooiste goal

Toch was er niet alleen slecht nieuws voor Sinisterra, want de buitenspeler werd geselecteerd voor het beste elftal van de Conference League. Bovendien werd de Colombiaan gekozen tot het grootste talent uit de derde competitie van Europa afgelopen seizoen. Mogelijk wordt hij ook nog verkozen met het mooiste doelpunt: zijn treffer tegen Slavia Praag werd genomineerd voor de eervolle award. Dimitri Payet lijkt echter de beste papieren te hebben voor die award.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sinisterra speelde 5 interlands waarin hij geen goals of interlands noteerde 🤔🤔🤔🤔

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen