VS slaan belangrijke slag, Lozano scoort voor Mexico

7 oktober 2017, 09:07

De kans dat de Verenigde Staten er volgend jaar op het WK in Rusland bij zijn, is groter geworden. Amerika won in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) met 4-0 van Panama en heeft daardoor uitstekende zaken gedaan in de kwalificatie.

Amerika staat derde in de WK-groep van de CONCACAF, met twaalf punten uit negen duels. Het land stond eerst achter Panama, maar is dat land dankzij de overwinning van vannacht voorbij gestreefd. Het verschil is nu twee punten in het voordeel van de Verenigde Staten. De derde plaats in de CONCACAF-kwalificatie geeft recht op een ticket voor het WK, de nummer vier moet play-offs spelen. De zege van de VS was daardoor broodnodig. Jozy Altidore was met twee treffers, waaronder een penalty, belangrijk voor zijn land.

Ondertussen won Mexico, de leider van de groep, met 3-1 van Trinidad en Tobago. Gemakkelijk ging het echter niet voor de Mexicanen, aangezien het land een kwartier voor tijd nog met 0-1 achter stond. Door goals van PSV-er Hirving Lozano, Javier Hernandez en Hector Herrera stelde Mexico alsnog orde op zaken. Het land is al sinds de vorige speelronde zeker van een ticket voor het WK in Rusland.

Costa Rica tegen Honduras, een duel tussen de nummers twee en vijf van de groep, kon door de slechte weersomstandigheden geen doorgang vinden. Die wedstrijd wordt nu in de nacht van zaterdag en zondag gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen