Portugal
0 – 0
Zwitserland

Van den Brom denkt aan Koopmeiners, Ten Hag blij met Strieder

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 oktober 2017 – John van den Brom gaat ervan uit dat Rens van Eijden zondag ook tegen FC Utrecht ontbreekt bij AZ. Ron Vlaar is sowieso niet op tijd hersteld van de subtopperclash in Alkmaar. Mogelijk maakt negentienjarige Teun Koopmeiners zijn debuut bij AZ.

 

Van den Brom: "Rens is er toch al twee weken uit geweest"

Vlaar blijft te veel hinder ondervinden van zijn knieblessure, Van Eijden is herstellende van een enkelblessure. "Hij (Van Eijden, red.) heeft nu voor het eerst weer met de groep meegetraind, maar of dat al genoeg is om zondag inzetbaar te zijn? Ik denk het eigenlijk niet", zegt Van den Brom op de website van AZ. "Rens is er met zijn enkel toch twee weken uit geweest."
Van den Brom denkt aan Koopmeiners, Ten Hag blij met Strieder

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van den Brom liet in het midden over middenvelder Koopmeiners voor het eerst in de basis zal staan bij AZ. "We wilden op het trainingsveld zien hoe Teun het invult. Hoe doet hij het in balbezit en zonder balbezit? Jullie zullen zondag zien wat daar de uitkomst van is."

Ten Hag ziet gelijkenissen tussen Utrecht en AZ

Collega Erik ten Hag ziet gelijkenissen tussen 'zijn' Utrecht en AZ. "AZ is een ploeg die, net als sc Heerenveen, beschikt over veel voetballend vermogen. En waar wij in de voorbije periode bepalende spelers als Simon Makienok, Wout Brama en vervolgens Anouar Kali zagen wegvallen, is AZ dat overkomen met Calvin Stengs en Marko Vejinovic."

Rico Strieder is bij Utrecht weer helemaal terug. "Hij zal van wedstrijd tot wedstrijd beter gaan worden. Rico is, zoals ik hem al vaker heb genoemd, het cement tussen de stenen. Je ziet dat we, na zijn terugkeer, defensief ook beter zijn gaan spelen."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd