Juventus heeft het zwaar, maar wint wel ruim bij Udinese

22 oktober 2017, 19:53

Het ging niet zonder slag of stoot, maar Juventus heeft zondag de wedstrijd tegen Udinese winnend afgesloten. Ondanks twee tegentreffers en een rode kaart van Mario Mundzukic werd er met 2-6 gewonnen bij Udinese. De regerend kampioen blijft daardoor in het spoor van Napoli. Sami Khedira was met een hattrick van doorslaggevende waarde.

De koploper bleef zaterdag steken op een 0-0 gelijkspel tegen nummer twee Internazionale, waardoor Juventus zondag de kans kreeg om het gat wat te verkleinen. Het doel was dus duidelijk, maar de formatie van Massimiliano Allegri beleefde een dramatische start in Udine. Oud-NAC-speler Stipe Perica zette Udinese namelijk al na acht minuten op voorsprong.

Juventus zette vervolgens aan en stelde snel orde op zaken. Via een eigen goal van Samir en een doelpunt van Sami Khedira draaide de regerend kampioen het al binnen twintig minuten om 1-2. Middenvelder Mandzukic benadeelde zijn ploeg vervolgens, door ruzie te maken met Ali Adnan. Vier minuten later kreeg hij alweer geel, waardoor de Kroaat al na 26 minuten kon inrukken.

Udinese profiteerde via Danilo kort na rust van de overtalsituatie en maakte de 2-2, maar toch wist Juventus de wedstrijd te winnen. Via doelpunten van Daniele Rugani en wederom Khedira (twee goals) kwam de nummer drie van het klassement vervolgens in veilige haven: 2-5. Miralem Pjanic maakte het feest compleet door in de slotfase ook nog de 2-6 te borden zette.

Het gat tussen Juventus en Napoli bedraagt nu drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen