Ook Cagliari moet buigen voor scoringsdrift van Immobile

22 oktober 2017, 22:41

Ciro Immobile blijft als een orkaan door de Serie A razen. De topschutter van Lazio Roma, die nota bene zaterdag zijn verbintenis bij de club verlengde, legde zondag eigenhandig ook laagvlieger Cagliari over de knie. De spits maakte twee van drie Lazio-goals in de 3-0 overwinning.

Immobile was zondagavond al na zeven minuten trefzeker tegen de nummer veertien van de Serie A. De Italiaan pegelde een strafschop tegen de touwen en was in de eerste helft later nog een keer doeltreffend. Vier minuten voor de pauze ontsnapte hij aan de aandacht van de verdedigers en kopte hij een voorzet van dichtbij in het vijandelijke doel. De Italiaan staat daardoor nu op dertien goals in negen speelronden en is daarmee topscorer van de competitie.

Omdat ook Bastos in het tweede bedrijf nog wist te scoren, won Lazio eenvoudig met 3-0. Stefan de Vrij maakte de negentig minuten vol aan de kant van Lazio, dat in punten gelijk staat met Juventus. De topclubs bezetten met 22 punten uit negen duels de gedeelde derde positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen