Branderhorst wil nu van Ajax winnen: "Een echte test"

26 oktober 2017 – Sinds Mattijs Branderhorst tussen de palen staat bij Willem II, gaat het de Tilburgers voor de wind. Bij zijn debuut werd er vorige week gewonnen van FC Twente, afgelopen weekend pakte Willem II de punten bij FC Groningen en ook in de beker werd er woensdag een overwinning geboekt. De thuisploeg was met 2-1 te sterk voor sc Heerenveen. Nu kijkt de jonge keeper uit naar de wedstrijd tegen Ajax. 

Branderhorst wil nu van Ajax winnen: "Een echte test"

Timon Wellenreuther begon het seizoen als eerste keeper van Willem II, maar verloor de concurrentiestrijd onlangs van de jonge Nederlander. Sinds Branderhorst in het doel staat, gaat het Willem II dus voor de wind. Zaterdag staat er echter een zware klus op de rol, met de wedstrijd tegen Ajax. "Je weet dat je dan écht getest wordt. Ik ben benieuwd of ik samen met mijn teamgenoten weer een goed resultaat neer kan zetten", spreekt hij op de clubwebsite.

Donderdagavond zal het balletje met de naam van Willem II aanwezig zijn bij de loting van de KNVB Beker. Branderhorst gaat kijken, maar niet met een biertje erbij. "Normaal gesproken zou ik dat wel willen, maar laten we ons nou maar eerst op Ajax concentreren. De week daarna volgt AZ en dan hebben we een vrij weekend. Dat lijkt me een betere gelegenheid."

Eredivisie

gerelateerd