Bosz baalt: "Het valt nu gewoon niet onze kant op"

2 november 2017, 00:16

Peter Bosz blijft positief ondanks de teleurstelling tegen APOEL Nicosia in de Champions League. De Nederlandse coach kwam woensdag met zijn club Borussia Dortmund voor de tweede keer in twee weken niet verder dan een gelijkspel tegen de Cyprioten. Na de 1-1 op Cyprus werd het op het Signal Iduna Park in Dortmund eveneens 1-1.

"Ik begrijp de teleurstelling, omdat we deze wedstrijd hadden moeten winnen", aldus Bosz op de officiële website van Dortmund. "Op dit moment ontbreekt het ons een beetje aan zelfvertrouwen. Na de 1-0 hadden we een tweede treffer moeten maken, dan was het gemakkelijker voor ons geworden. Dat dan de eerste kans van APOEL Nicosia er gelijk ingaat, is natuurlijk zuur. In deze fase valt het gewoon niet onze kant op. We hebben zonder twijfel een overwinning nodig, dan komt het zelfvertrouwen meteen terug."

"We moeten hier samen doorheen. We zitten er nu samen in, maar komen er ook samen weer uit", vervolgt Bosz. "In het begin van het seizoen heeft men kunnen zien waartoe we in staat zijn. We hebben goede spelers, dat was ook tegen APOEL Nicosia te zien. Als deze spelers het zelfvertrouwen terugvinden, dan komen we ook weer op het juiste spoor."

Dortmund heeft na vier speeldagen pas twee punten en ligt daardoor zo goed als uit de Champions League. Koploper Tottenham Hotspur heeft tien punten en is al zeker van een plek in de tweede ronde, Real Madrid staat tweede met zeven punten. Dortmund deelt de derde plek, goed voor een Europa League-ticket, met APOEL Nicosia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen