Veertig kilometer lopen dreigt voor FC Oss bij derbynederlaag

16 november 2017, 11:33

Als FC Oss de derby met Helmond Sport verliest, moet de hele selectie van de ploeg Klaas Wels lopend (!) naar Eindhoven. Dat heeft Rick Stuy van den Herik namens de selectie afgesproken met de sponsor. "Ik wilde eigenlijk voorstellen om nog eens voor hem en zijn personeel te koken", lacht de verdediger.

Maar de sponsoren wisten wat beters. "We moeten bij een nederlaag van Oss naar Eindhoven lopen. Er was geen weg meer terug", vertelt Van den Herik op de clubwesbite. "Of het team me iets verwijt? Nee, zij kunnen er wel om lachen. Er zit dus maar één ding op: winnen."

Van den Herik heeft in elk geval veel vertrouwen in een goed resultaat. "We hebben vooral als groep stappen gemaakt. We zijn een stuk zekerder, geven minder kansen weg en als we een keer achter komen te staan, is er geen paniek. Op het middenveld en voorin hebben we kwaliteit genoeg en daardoor het vertrouwen dat het nog goed komt."

Een overwinning is overigens nodig ook, want een wandeling van Oss naar Eindhoven is toch al snel zo'n veertig kilometer...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen