Arias niet fit genoeg bij PSV, Van 't Schip kiest voor Israelsson

19 november 2017, 14:12

Phillip Cocu kan bij PSV zondagmiddag geen beroep doen op rechtsback Santiago Arias. De verdediger is niet voldoende hersteld van een liesblessure en wordt vervangen door Derrick Luckassen. Verder heeft de coach gekozen voor de elf namen die werden verwacht in de topper tegen PEC Zwolle.

Dat betekent dat Luuk de Jong voorin weer de plek inneemt van Steven Bergwijn, die op de bank begint, en samen met Hirving Lozano en Jürgen Locadia de voorhoede vormt. Achterin en op het middenveld zijn er op de afwezigheid van Arias na geen verrassingen in het elftal van Cocu.

Bij opponent PEC Zwolle is Younes Mokthar fit genoeg om te beginnen. De clubtopscorer keert terug na zijn hamstringblessure. Ook Ryan Thomas begint vanaf het begin, ondanks dat hij afgelopen week afreisde voor de interlands met Nieuw-Zeeland en vele reisuren maakte. De diepe spits is Erik Israelsson, hij krijgt wederom de voorkeur boven Piotr Parzyszek.

Opstelling PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis, Sandler, Van Polen; Dekker, Saymak, Thomas; Namli, Israelsson, Mokhtar

Opstelling PSV: Zoet; Luckassen, Schwaab, Isimat, Brenet; Hendrix, Pereiro, Van Ginkel; Lozano, De Jong, Locadia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen