Reiziger baalt van Jong Ajax: "Dit mag niet gebeuren"

20 november 2017, 23:54

Jong Ajax heeft maandag nagelaten om het gat met koploper NEC te verkleinen tot één punt. Op visite in Alkmaar bij Jong AZ werd er na een 0-2 voorsprong met 4-2 verloren. Trainer Michael Reiziger vindt dat zijn ploeg de ruime marge niet had mogen weggeven.

De oefenmeester van de nummer twee van het Jupiler League-klassement leek op weg naar een ruime zege, maar verloor dus met 4-2. "Na de 0-1 hadden we op 0-2 moeten komen en de score verder moeten uitbouwen. Ook in de 2e helft kwamen we redelijk uit de startblokken", blikt de coach terug op de website van Ajax. "We hadden de volledige controle, kwamen op 0-2, maar gaven daarna de doelpunten te makkelijk weg. Zo glipte de voorsprong op een kinderachtige manier uit onze handen."

Door de aansluitingstreffer kreeg Jong AZ weer hoop, zag Reiziger. "Jong AZ geloofde er eerst niet meer in, maar kreeg hierdoor weer de geest en kwam zo terug in de wedstrijd. Tegen De Graafschap, toen we met 0-5 verloren, was het heel slecht. Maar dit deed me meer denken aan de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, toen we ook eerst volledige controle hadden maar de wedstrijd alsnog uit handen gaven. Op dit niveau mag dat niet gebeuren. We moeten hier echt van gaan leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen