Klopp baalt van Liverpool: "Stopten met voetballen"

22 november 2017, 00:05

Jürgen Klopp zag Liverpool dinsdagavond een 0-3 voorsprong uit handen geven tegen Sevilla. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. De manager baalde enorm van de totale ineenstorting van zijn ploeg in de tweede helft.

Liverpool was voor rust heer en meester en stond na 45 minuten dan ook op een 0-3 voorsprong. "We stopten compleet met voetballen in de tweede helft. Onze grootste kwaliteit is ons voetballend vermogen. Daar maakten we totaal geen gebruik meer van", reageert Klopp na afloop op de persconferentie. "Ik snap dat we veel vertrouwen hadden na de goede eerste helft, maar het is niet te begrijpen dat we stopten met voetballen."

"We speelden veel te passief. Het was een knappe comeback van Sevilla, maar voor ons voelt dit als een nederlaag", vervolgt Klopp, die met zijn team nu tot de laatste speelronde moet wachten om de koppositie in groep E veilig te stellen. Spartak Moskou is dan de tegenstander. "We hebben alles gelukkig nog in eigen hand, maar dit voelt heel erg slecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen