Faber kijkt uit naar Feyenoord: "Bij hen staat de druk er op"

24 november 2017, 17:29

FC Groningen won vorige week eindelijk weer eens na liefst vijf nederlagen op een rij en een totaal van zeven duels zonder overwinning. Vitesse werd met 4-2 aan de kant gezet. Zaterdag wacht de club een ploeg, die ook niet lekker in zijn vel zit, namelijk Feyenoord.

"We willen zaterdag weer op het veld laten zien wat we op trainingen ook laten zien. Feyenoord is een mooie tegenstander. Bij hen staat de druk er op. Zij moeten resultaat pakken", vertelt trainer Ernest Faber op de clubwebsite. "De spelers hebben nu laten zien dat we als team voor elkaar door het vuur gaan. Iedere linie ondersteunt elkaar en samen gaan we voor een resultaat. De wil en durf is aanwezig. Alles is erop gericht om een doelpunt te maken door de bal te willen hebben en naar voren te spelen."

Faber blikt ook nog een keer terug op vorige week. "Het was alsof er toen iets loskwam bij de spelers, zoiets van 'het zit een keer mee'. Zelfs een onterechte strafschop kon daar niets aan veranderen. Er kwam door die beslissing een gezonde agressie en een woede in de ploeg. Opeens speelden we met flair en zag je dat er een bepaalde druk van de ploeg afviel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen