Tevreden Ronaldo hoopt loopbaan af te sluiten bij Real

16 december 2017, 23:46

Cristiano Ronaldo bezorgde Real Madrid zaterdagavond de wereldbeker. De Portugees maakte de enige treffer van de wedstrijd in de finale van het WK voor Clubs tegen Grêmio. Ronaldo zei het na afloop enorm naar zijn zin te hebben bij Real en hoopt dan ook zijn loopbaan af te kunnen sluiten in Madrid.

Ronaldo is bij Real nog in het bezit van een contract tot medio 2021. "Ik zou mijn loopbaan hier graag afsluiten, maar dat hangt niet van mij af. Het enige wat ik kan doen is mezelf laten zien op het veld. Mijn werk is op het veld en ik denk dat ik mijn werk momenteel heel goed doe. De rest is in de handen van het bestuur", wordt de aanvaller geciteerd door diverse Spaanse media.

Real Madrid pakte door de wereldbeker te winnen alweer de vijfde prijs van 2017. Ronaldo greep die kans aan om af te rekenen met de kritiek die hij af en toe kreeg na het winnen van de Gouden Bal. "Wat zal ik zeggen? De statistieken spreken voor zich. Ik ben heel blij dat ik het team weer heb kunnen helpen om een prijs te pakken. We hebben een fantastische ploeg", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen