Molenaar: "We kregen te weinig voeten aan de grond"

17 december 2017, 09:47

"Slecht", zo omschreef Robert Molenaar na afloop van de met 0-1 verloren derby tegen VVV-Venlo de sfeer bij Roda JC in de kleedkamer. De zuidelijkst gelegen club van de Eredivisie staat daardoor halverwege de competitie op de beruchte laatste plaats. 

"Na een goed begin was VVV in staat om ons spel goed te ontregelen en toen kregen we te weinig voeten aan de grond om dominant te zijn", vertelt de trainer tegenover FOX Sports. "Sterker nog, ik vond dat VVV bij vlagen dominant was, zonder dat dat nou heel veel kansen opleverde."

"Ik denk dat we deze wedstrijd verspelen op het moment dat we onze honderd procent kans missen", vervolgt Molenaar. "Als je die erin schiet, dan denk ik dat een hele andere wedstrijd krijgt, waarbij VVV moet komen, waar ze toch wat meer moeite mee hebben."

Verder verwacht Molenaar niet dat Simon Gustafson deze winter weer teruggehaald zal worden door Feyenoord. "Ze hebben hem ook niet voor niets verhuurd. Dus het lijkt me niet dat hij nu ineens voldoende creatief vermogen heeft om Feyenoord op de rit te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen