Guardiola bedankt Man City-bestuur voor 'geweldige spelers'

17 december 2017, 11:54

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft genoten van het optreden van zijn ploeg tegen Tottenham Hotspur. De koploper in de Engelse Premier League versloeg de Londense equipe zaterdag in het eigen Etihad Stadium met 4-1 en boekte zodoende haar zestiende opeenvolgende competitiezege.

"Tottenham Hotspur heeft veel kwaliteit, maar we hebben heel goed gespeeld en één van de sterkste clubs in de Premier Leauge verslagen. Als we niet in balbezit zijn, zijn we een bescheiden team", aldus Guardiola in gesprek met de BBC. Manchester City heeft nu veertien punten voorsprong op nummers twee Chelsea en Manchester United, al heeft laatstgenoemde club nog een duel tegoed.

"Het is belangrijk dat we onze zegereeks voortzetten", vervolgt Guardiola. "Sinds augustus zijn we ontzettend blij. Ik heb vooral bewondering voor hoe we spelen als we de bal niet hebben. Ik wil de club bedanken voor de geweldige spelers die ze me hebben gegeven. We zijn met een goede serie bezig, maar over drie dagen wacht onze volgende wedstrijd alweer." Manchester City gaat dinsdag in de League Cup op visite bij Leicester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen