Groningen verliest bij Excelsior: "Moeten ons zorgen gaan maken"

17 december 2017, 23:53   Bijgewerkt: 17 december 2017, 23:58

De laatste weken was FC Groningen aan de beterende hand, wat onder meer bleek uit de 3-3 remise van afgelopen woensdag tegen PSV. Vandaag (zondag) was het team van Ernest Faber weer terug bij af, aangezien er met 2-0 verloren werd bij Excelsior. Spits Lars Veldwijk baalt.

Groningen staat door het verlies dertiende in de Eredivisie. "We moeten ons wel een beetje zorgen gaan maken", zegt de spits tegen RTV Noord. "Tot vandaag hadden we hetzelfde aantal punten als Excelsior. Nu moeten we eerder naar beneden kijken dan naar boven", beseft de aanvaller, die de voorkeur kreeg boven Tom van Weert. Veldwijk zag dat Groningen het moeilijk had na de achterstand. "In de tweede helft gooien zij het nog meer dicht en schieten alles blind naar voren. Dan wordt het een heel lastig verhaal."

Trainer Faber is een andere mening toegedaan. "Je moet je nooit zorgen maken, alleen alle energie moet weer paraat zijn om aanstaande zondag tegen Sparta een maximaal resultaat te halen", reageert hij in gesprek met hetzelfde medium. "We moeten goed nagaan dat dit een onnodige nederlaag is en dat we zelf de kansen onbenut hebben gelaten. Met een positieve mindset moet je wel zorgen dat je aan de bak kunt tegen Sparta. Dat is de opdracht voor de komende week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen