Verbeek: "Woensdag diep gegaan, maar stonden er goed op"

23 december 2017, 23:41

FC Twente pakte zaterdag een punt. De Tukkers speelden op bezoek bij Excelsior met 0-0 gelijk. Coach Gertjan Verbeek is tevreden over de instelling van zijn spelers in Kralingen. Twente had een midweeks bekerduel met Ajax, dat het na strafschoppen won, in de benen.

"Ik wil mijn elftal een compliment maken", aldus Verbeek op de clubwebsite. "Ze zijn woensdag heel diep gegaan, maar stonden er mentaal en fysiek goed op. We deden in fysiek opzicht absoluut niet onder voor Excelsior. Beide ploegen waren op een gegeven moment tevreden met een gelijkspel. Wij speelden alleen iets te veel om niet te verliezen. Daardoor zat er wat angst en voorzichtigheid in de ploeg. Daarvoor moet je misschien net wat fitter zijn."

"Het gaat zoals het gaat dan. We moesten veel duels uitvechten omdat de bal vooral op het middenveld was. Als je dat weet op te brengen, dan heb ik vrede met dit resultaat. Het is een pluspunt dat we weinig hebben weggegeven", vervolgt Verbeek. "We zijn nu vier duels op rij ongeslagen en koesteren dan het punt. Ik ga met een redelijk goed gevoel op vakantie en wens iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde van het jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen