De Graafschap is bezig met Leicester-spits en Zweed

29 december 2017, 17:46

Achterin staat het dit seizoen als een huis bij De Graafschap. De club heeft verreweg de minst gepasseerde achterhoede van de Jupiler League met slechts negentien tegentreffers in evenveel duels. Aan doelpunten schort het echter nog wel eens en dus kijken de Doetinchemmers volop naar aanvallende versterkingen.

Een doelwit is de 19-jarige Layton Ndukwu van Leicester City, die dan gehuurd zou worden. "'Het liefste zouden we hem eerst op proef willen hebben. We hebben hem gezien in Engeland, maar het is altijd fijn als je hem hier aan het werk kunt zien. Dat heeft de voorkeur, lukt dat niet, dan gaan we verder kijken", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede tegenover Omroep Gelderland.

Rodin Deprem van het Zweedse Örebro SK heeft zijn proefperiode bij De Graafschap er al opzitten. "Maar hij is voor de toekomst, dus misschien is een directe versterking dan meer gewenst." Het budget in Doetinchem is immers beperkt. "We kijken wat prioriteit heeft en wat goed is. Je moet ook niet gelijk na wat mindere wedstrijden denken dat je alles op de kop moet gooien." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen