Gisteren gemist: Liverpool en United starten 2018 met zege

2 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 1 januari 2018, 22:08

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 1 januari.

Man United doorbreekt slechte reeks met zege op Everton

Manchester United kon de laatste wedstrijden van 2017 maar niet winnen, maar in het nieuwe jaar was het wel prijs voor de ploeg van José Mourinho. Op bezoek bij Everton (waar Cuco Martina een basisplek had) werd het 0-2, dankzij goals van Anthony Martial en Jesse Lingard.

Cruciale zege Liverpool in slotminuut, Mahrez vlamt ouderwets

Liverpool op het ternauwernood een zege geboekt op bezoek bij Burnley. In een hectische slotfase leek er een puntendeling aan te komen, maar diep in blessuretijd scoorde Ragnar Klavan de winnende. Leicester City won wat eenvoudiger. Dankzij een formidabele Riyad Mahrez werd Huddersfield over de knie gelegd (3-0).

Van Dijk redde het niet bij Willem II: "Te veel beperkingen"

Virgil van Dijk is sinds kort de duurste verdediger ter wereld. Liverpool betaalde een slordige 85 miljoen euro aan Southampton voor de mandekker. Dit terwijl hij helemaal aan het begin van carrière niet eens door wist te breken bij Willem II.

AZ verhuurt rechtsback Opdam aan Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft zijn eerste versterking van de winterstop binnen. De Deventenaren huren Levi Opdam voor de rest van het seizoen van AZ, waar hij voornamelijk bij de beloften in actie kwam, nadat hij in 2016 al debuteerde in het eerste elftal.

Nainggolan door het stof na verspreiden feestbeelden

Radja Nainggolan houdt wel van een feestje, dus ook met oud en nieuw. De Belg deelde afgelopen nacht beelden waarop te zien is dat hij rookt en drinkt, iets dat veel AS Roma-fans niet kunnen waarderen. Komend weekend staat er gewoon een speelronde in de Serie A op het programma, dus echt vakantie is het niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen