Go Ahead slaat weer toe: NEC'er Buwalda voor half jaar gehuurd

2 januari 2018, 09:31   Bijgewerkt: 2 januari 2018, 09:36

Go Ahead Eagles roert zich momenteel veel op de transfermarkt. Nadat eerder AZ-verdediger Levi Opdam werd gehuurd, heeft de club uit Deventer zich dinsdag versterkt met NEC'er Robin Buwalda (23). De verdediger wordt tot het einde van dit seizoen tijdelijk overgenomen.

"Hij is relatief jong, maar heeft toch al bijna honderd officiële wedstrijden achter zijn naam staan", presenteert directielid Hans de Vroome zijn aanwinst op de clubsite. "Robin is groot, sterk en heeft echte winnaarsmentaliteit. Iets wat we goed kunnen gebruiken bij het behalen van ons doel: de weg omhoog hervinden."

Om die weg omhoog in te zetten, roert GAE zich dus op de transfermarkt. Nadat Jan van Staa als de nieuwe trainer werd gepresenteerd, komen er dus ook nieuwe spelers naar Deventer. Buwalda is in elk geval blij met zijn tijdelijke overgang. "Ik wil weer minuten maken, in hetzelfde ritme komen als bij VVV. Go Ahead Eagles is zonder twijfel een van de meest aansprekende namen van de Jupiler League. Bovendien ligt er een heel mooie uitdaging voor het team in de tweede seizoenshelft: alsnog de play-offs halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen