Officieel: Willem II pikt transfervrije Wijnaldum op

6 januari 2018, 10:17

Willem II heeft de transfervrije Giliano Wijnaldum aangetrokken. De 25-jarige verdediger speelt de rest van het seizoen in Tilburg. Het jongere broertje van Georginio Wijnaldum speelde het afgelopen jaar in de Amerikaanse MLS voor Piladelphia Union.

Voor Willem II is Wijnaldum een welkome versterking. "We hebben Giliano aangetrokken omdat we in de achterhoede dun bezet zijn", zegt technisch directeur Joris Mathijsen op de website van de Tricolores. "Het is voor ons en voor hem een voordeel dat hij reeds met Erwin (van de Looi, red.) heeft samengewerkt en bekend is met de Eredivisie."

Wijnaldum en Van de Looi werkten in hun gezamenlijke tijd bij FC Groningen samen. Verder kwam de Willem II-aanwinst uit voor AZ, Go Ahead Eagles, VfL Bochum en Philadelphia. Hij is blij met zijn terugkeer in Nederland. "Ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan. Ik weet dat Willem II in de eerste seizoenshelft ongelukkig en overbodig punten heeft laten liggen. Dat moeten we in de tweede seizoenshelft voorkomen zodat we naar boven kunnen gaan kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen