Immobile maakt er vier, zeges voor Napoli en Benevento

6 januari 2018, 17:03

In de twintigste speelronde van de Serie A zijn er zaterdagmiddag enkele opmerkelijke zaken gebeurd. Ciro Immobile was de man van de dag door Lazio Roma met vier goals langs SPAL 2013 te dirigeren. Ondertussen boekten ook Napoli en Benevento overwinningen.

SPAL 2013 - Lazio Roma 2-5

Ciro Immobile is het hele seizoen al geweldig bezig en heeft zaterdag weer eens van zich doen spreken. Hij scoorde vier (!) keer tegen SPAL en staat daardoor nu op twintig treffers in de Serie A. Dat zijn geweldige cijfers, zeker omdat hij dat in zeventien optredens deed. Luis Alberto was namens Lazio zaterdag ook doeltreffend. Bij promovendus SPAL scoorde Mirko Antenucci twee keer. Lazio staat vierde in de Serie A en speelde zaterdag met Stefan de Vrij in de basis.

Napoli - Hellas Verona 2-0

Koploper Napoli heeft ondertussen de winnende draad weer opgepakt. Het team van Maurizio Sarri verloor in de beker midweeks van Atalanta Bergamo en heeft zaterdag in eigen huis afgerekend met Hellas Verona. De doelpunten vielen in de tweede helft en werden gemaakt door Kalidou Koulibaly en José Callejon. Dries Mertens zag een doelpunt afgekeurd worden bij een 0-0 stand.

AC Milan - Crotone 1-0

Dankzij Leonardo Bonucci heeft AC Milan eindelijk weer eens een overwinning geboekt in de Italiaanse competitie. De in verval geraakte topclub won niet één van de laatste drie duels, maar was zaterdag wel te sterk voor laagvlieger Crotone. Leonardo Bonucci maakte in de 54ste minuut de enige treffer van het duel. Het was zijn eerste treffer in Milanese dienst. Crotone kreeg van de arbiter zeven minuten extra tijd om de gelijkmaker te produceren, maar slaagde daar niet in.

Benevento - Sampdoria 3-2

Hekkensluiter Benevento won niet een van de eerste achttien duels in de Serie A, maar verschalkte in de laatste speelronde voor de jaarwisseling verrassend Chievo. Die zege heeft het team blijkbaar goedgedaan, want zaterdag won het team wederom. In eigen huis werd Sampdoria met 3-2 gevloerd. Gianluca Caprari zette de bezoekers nog wel op voorsprong, maar door twee goals van Massima Coda boog Sampdoria het duel om. Enrico Brignola (Benevento) en David Kownacki (Sampdoria) scoorden in de slotfase ook nog.

Overige uitslag: Genoa - Sassuolo 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen